پنجره دوجداره upvc یو پی وی سی + آپدیت بهمن 1401

شاید در گذشته کم تر کسی فکر می کرد که علم تا جایی پیشرفت کند که حتی پنجره هایی با ویژگی های بسیار بهتر به بازار عرضه شود. اما متخصصین این حوزه با کمک تکنولوژی و علم روز دنیا، ویژگی های جدیدی را برای چنین محصولاتی به ارمغان آورند تا مردم بتوانند در آسایش بیش تری نسبت به گذشته زندگی کنند. خودتان هم می دانید که در دنیای پر از سر و صدای امروز و با توجه به افزایش جمعیت کلان شهرها، نیاز است تا خانه های خود را به نوعی عایق بندی صوتی کنید. متخصصین هم این ایده را مد نظر قرار دادند و چنین پنجره هایی را تولید و روانه بازار کردند که با استقبال زیادی هم همراه بود. نام این پنجره را پنجره دوجداره قرار دادند.
اما شما درباره پنجره دوجداره چه می دانید؟ آیا اصلا می دانید که پنجره دوجداره چیست؟ آیا می دانید پنجره دوجداره upvc چیست؟ اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که با این اصطلاحات آشنایی کافی ندارید، این مقاله را تا انتها مطالعه نمایید. اگر بخواهیم توضیح کامل و واضحی در مورد چنین پنجره ای ارائه کنیم، بهتر است بگوییم که این محصول به نوعی عایق صوت و انرژی محسوب می شود. نام آن هم دقیقا به این موضوع اشاره دارد؛ زمانی که واژه دوجداره را برای یک وسیله به کار می برند، به این موضوع اشاره دارد که آن وسیله به نوعی عایق بندی شده است تا به خوبی از هدر رفت یک یا چند انرژی جلوگیری کند. پنجره های دوجداره هم دقیقا همین کار را انجام می دهند؛ یعنی شما می توانید با نصب چنین محصولاتی برای خانه های خود، از هد رفت گرما و سرما در دو فصل زمستان و تابستان جلوگیری به عمل آورید. همچنین، اگر در شهرهای شلوغی زندگی می کنید، می توانید با استفاده از چنین پنجره هایی، یک زندگی آرام را تجربه کنید؛ چرا که صوت نمی تواند از چنین محصولی عبور کند.

پنجره دوجداره upvc چیست؟

تا اینجا با خود پنجره دوجداره آشنا شدید؛ اما در این بخش می خواهیم تا پنجره دوجداره upvc را به شما عزیزان معرفی کنیم. شاید تا به حال دیده باشید که برخی از خانه ها، از پنجره های قدیمی تر بهره برده باشند. اگر کمی به ساختار این پنجره ها دقت کرده باشید، حتما متوجه شده اید که چنین پنجره های قدیمی معمولا از پروفیل آهن بهره برده اند. همین موضوع نیز سبب شده است تا یکسری نقاط ضعفی داشته باشند. به عنوان مثال، چون جنسشان از آهن است، معمولا در مرور زمان کیفیت خود را از دست داده و دچار خوردگی و زنگ زدگی می شوند. به علاوه، با توجه به وزن بالایی که دارد، معمولا بار اضافی را به ساختمان ها وارد می کنند. اما با توجه به گسترش این صنعت، پنجره های دوجداره ای ساخته شدند که از پروفیل دیگری برای ساخت خود بهره می بردند. این پنجره ها را معمولا با نام پنجره دوجداره یو پی وی سی می شناسند؛ چرا که از پروفیل upvc برای ساختشان استفاده شده است. همین موضوع نیز سبب شده است تا نسبت به محصولات مشابه موجود در بازار که از سایر پروفیل ها برخوردار اند، از کیفیت بسیار بالاتری برخوردار باشند. همچنین، نسبت به پنجره هایی که از پروفیل آهن ساخته می شدند، در گذر زمان مقاوم هستند و کم تر دچار افت کیفیت و زنگ زدگی می شوند.

درباره پنجره دوجداره

پیش تر هم به این موضوع اشاره کردیم که پنجره های دوجداره، همانطور که از نامشان پیداست، از دو شیشه دوجداره برخوردار اند. این دو شیشه ای که برای ساخت چنین پنجره های استفاده می شوند، معمولا از فریم یو پی وی سی هستند. در حقیقت در این سال ها، شرکت های زیادی به تولید پنجره هایی با فریم یو پی وی سی روی آورده اند؛ چرا که این فریم، توانسته محبوبیت بیش تری نسبت به انواع فلزی و حتی غیر فلزی به دست آورد. باز هم تاکید می کنیم که پایه و اساس تولید چنین پنجره هایی، نوع فریم آن نیست، بلکه شیشه دو جداره ای است که برای ساخت آن استفاده می کنند. این که تصور کنید نوع فریم یو پی وی سی سبب می شود تا این پنجره حالت عایق داشته باشد، تصور اشتباهی است.  پروفیل های یو پی وی سی فقط سبب کیفیت بهتر این نوع پنجره ها می شوند. این یعنی اگر پنجره شما از این نوع پروفیل بهره برده باشد، هم کیفیت بیش تری دارد و هم این که معمولا عمر بیش تری نسبت به سایر محصولات خواهد داشت. چرا که یو پی وی سی، پروفیلی است که نسبت به تغییرات جوی، از مقاومت بیش تری برخوردار است. همچنین، یکی دیگر از دلایل محبوبیت این نوه پروفیل ها در ساختمان سازی، وزن سبک آن نسبت به همتایان فلزی و غیر فلزی اش است.
معمولا برای ساخت چنین پنجره هایی، دو یا چند شیشه را در فاصله های استانداری از هم قرار می دهند. سپس، بین آن ها را با هوای مخصوصی پر می کنند تا بتوانند این حالت عایق را برای این نوع محصولات ایجاد کنند. معمولا هوایی که در بین شیشه های پنجره های دوجداره وجود دارد، گاز آرگون و یا SF6 است. خود شیشه ها هم معمولا توسط یکسری اسپیسرهایی آلومینیومی از هم جدا می شوند. دقت داشته باشید که گاز آرگون ممکن است در تغییرات آب و هوایی، رطوبتی را تولید کند و همین مسئله سبب شود تا کیفیت عایق بندی این نوع پنجره کاهش پیدا کند. برای حل این مشکل، از نوع سیلیکا ژل در فضای اسپیسر استفاده کرده اند. در حقیقیت این ماده، می تواند با توجه با خاصیت رطوب گیری که دارد، رطوبت تولیده شده را جذب خود کند و از این افت کیفیت نیز جلوگیری به عمل آورد.

انواع پنجره دوجداره

از زمان طراحی اولین پنجره دوجداره، انواع مختلفی از این محصول روانه بازار شده است. در این روزها، بسته به این مشتری چه نیازی داشته باشد، انواعی از این محصول را می توان به وی پیشنهاد کرد. هر یک از انواع پنجره های دوجداره، بسته به این از پروسه برای ساختشان استفاده شده است، می توانند ویژگی های منحصر به فردی هم داشته باشند. قطعا هر یک از این محصولات از مزایا و معایبی برخوردار اند که به آن ها اشاره شده است. در ادامه این مقاله، به معرفی هر یک از انواع پنجره دوجداره خواهیم پرداخت.
اما قبل از معرفی هر یک، بهتر است بدانید که امروزه، انواع مختلف پنجره های دوجداره را بر سه اساس دسته بندی می کنند:
فریم پنجره: فریم پنجره در حقیقت همان قاب پنجره است. اما قاب پنجره در مدل های مختلفی تولید نمی شود، بلکه بیش تر بر جنس آن متمرکز می شوند. آلومینیوم، UPVC، PVC، چوب، آهن و آلوود از جمله متریال هایی هستند که برای ساخت فریم های پنجره های دوجداره به کار گرفته می شوند.
شیشه پنجره: اگر بخواهیم پنجره های دوجداره را با انواع معمولی مقایسه کنید، آن ها را براساس همین شیشه طبقه بندی می کنند؛ به عنوان مثال، شیشه های هوشمند، تک جداره، دوجداره و ... از انواع مختلف شیشه های موجود در بازار هستند. 
یراق آلات: یراق آلات از جمله عواملی است که در دل پنجره تاثیرگذار است. در حقیقت، بر اساس این که پنجره از چه نوع یراق آلاتی بهره گرفته باشد، آن را در مدل های مختلفی طبقه بندی می کنند. به عنوان مثال، ما در بازار پنجره های دوجداره کلنگی، کشویی، لولایی، دوطرفه، محوری و ... را داریم. در ادامه، براساس دسته بندی هر یک از مواردی که گفته شد، پنجره ها را به انواع مختلفی تقسیم بندی خواهیم کرد.
اطلاعات تماس با ما
آدرس: تهران ، تهرانپارس ، خیابان اتحاد ، انتهاي اول غربی ، خیابان احسان(شهید گرمابدری) ،كوچه حيدري ، پلاک 1
تلفن: 77113323 و  77110433    موبایل : 09126100356
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به گروه پنجره سازان نوین می باشد .
طراحی سایت : ایران طراح